Frăția Baltagului premiază echipa de aprovizionare


„Frăția Baltagului premiază echipa de aprovizionare a comerciantului partener”
Achiziționează produse Baltagul și poți câștiga unul dintre cele 40 de premii de 500 lei și un premiu de 5000 lei


Perioada campaniei: 14 iunie – 31 august 2021

PASUL 1

PASUL 1

Ai un magazin sau faci parte din echipa de aprovizionare?

Fă achiziții facturate de minim 100 lei fără TVA pe o singură factură cu produsul băutură spirtoasă Baltagul de la orice distribuitor sau magazin Cash&Carry.

* Prin produs Baltagul, pentru magazine, se înțelege orice sticlă de 0,2 l, 0,5 l sau 2 litri „Baltagul – băutură spirtoasă”, „Baltagul – lichior cu suc de afine” sau „Baltagul – lichior cu suc de vișine”. (Vezi pe www.afimarket.ro care sunt produsele din campanie).

PASUL 2

PASUL 2

Trimite SMS la 1718 cu numele tău, județul, numele societății comerciale reprezentate, numărul și data facturii de aprovizionare – nu mai târziu de 31 august 2021, ora 23.59.
PASUL 3

PASUL 3

Urmărește apoi tragerile la sorți pe pagina de Facebook “Frăția Baltagului” și află dacă ai câștigat!

Din toate SMS-urile cumulate de la fiecare reprezentant al echipelor de aprovizionare, la finalul campaniei, se vor desemna prin tragere la sorți 40 de câștigători și 10 rezerve – pentru premiile de 500 lei.

O nouă extragere se va face pentru premiul de 5000 lei, din toate SMS-urile cumulate de la fiecare reprezentant al echipelor de aprovizionare, la finalul campaniei, și se va desemna prin tragere la sorți un câștigător și două rezerve.

PASUL 4

PASUL 4

Câștigătorii vor fi contactați telefonic pentru validarea premiilor în termen de 5 zile lucrătoare de la momentul extragerilor.

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici