Frăția Baltagului


Achiziționează un produs Baltagul și poți câștiga marele premiu de 25.000 lei sau câte 500 lei în fiecare săptămână și sute de alte premii


Perioada Campaniei: 01 martie 2021 — 06 iunie 2021

Primii 20 de participanți care trimit SMS-uri valide la 1740 în cursul unei săptămâni de campanie, primesc garantat o sticlă de 0,5 l de Baltagul – băutură spirtoasă. Toate SMS-urile valide primite în cursul unei săptămâni de promoție intră în fiecare vineri în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 3 mari premii săptămânale de câte 500 lei fiecare.

Toate SMS-urile valide primite pe perioada promoției (inclusiv cele care au fost premiate la etapele săptămânale) intră în tragerea la sorți din 6 iunie 2021, pentru marele premiu în valoare de 25.000 lei.

PASUL 1

PASUL 1

Cumpără un produs Baltagul din magazine (Cora, Selgros, Unicarm și în magazinele de cartier), online (www.afimarket.ro) sau din HORECA. Păstrează bonul fiscal sau factura.

IMPORTANT ! – Bonurile fiscale sau facturile trebuie să confirme explicit achiziția unui produs Baltagul, nefiind acceptate documente fiscale cu înscrieri generice de tipul “băutură spirtoasă”.

PASUL 2

PASUL 2

Trimite cuvântul cheie “baltagul”, data și valoarea bonului, prin SMS la 1740 (tarif gratuit în rețelele Orange, Vodafone, Telekom, Digi)
(Te poți înscrie cu mai multe bonuri pe perioada campaniei dar nu poți trimite mai mult de un SMS pe zi de pe același număr de telefon)
PASUL 3

PASUL 3

Urmărește tragerile la sorți săptămânale, în fiecare vineri, la ora 17.00, pe pagina de facebook “Frăția Baltagului” și află dacă ai câștigat!
Tragerea la sorți pentru marele premiu în valoare de 25.000 lei, se va derula pe pagina de facebook “Frăția Baltagului”, duminică, 6 iunie 2021, de la ora 17.00.
PASUL 4

PASUL 4

Dacă ai fost extras la tragerea la sorți vei fi sunat pentru a confirma premiul. Pentru validare, trebuie să trimiți prin whatsapp la numărul 0756.067.720 sau prin email la adresa client@afimarket.ro o poză cu bonul fiscal sau factura, cu care te-ai înscris în promoție.
PASUL 5

PASUL 5

Dacă nu poți confirma achiziția cu bonul fiscal sau factura înscrise în promoție, câștigul va fi invalidat iar premiul va reveni următorului câștigător (dintre rezerve.)

VEZI REGULAMENTUL OFICIAL AICI