Frăția Baltagului


Cumpără un produs Baltagul și poți câștiga unul dintre cele 10 premii săptămânale în valoare de 500 de lei fiecare


Perioada campaniei: 14 iunie – 27 august 2021

ATENȚIE! Doar bonurile cu date din săptămâna extragerii participă la tragerea la sorți din săptămâna respectivă.

PASUL 1

PASUL 1

Cumpără un produs Baltagul din magazine (Cora, Selgros, Unicarm și în magazinele de cartier), online (www.afimarket.ro) sau din HORECA. Păstrează bonul fiscal sau factura.

IMPORTANT ! – Bonurile fiscale sau facturile trebuie să confirme explicit achiziția unui produs Baltagul, nefiind acceptate documente fiscale cu înscrieri generice de tipul “băutură spirtoasă”.

PASUL 2

PASUL 2

Trimite cuvântul cheie “baltagul”, data și valoarea bonului, prin SMS la 1740 (tarif normal în rețelele Orange, Vodafone, Telekom, Digi)
(Te poți înscrie cu mai multe bonuri pe perioada săptămânii de concurs dar nu poți trimite mai mult de un SMS pe zi de pe același număr de telefon)
PASUL 3

PASUL 3

Urmărește tragerile la sorți săptămânale, în fiecare vineri, la ora 17.00, pe pagina de Facebook “Frăția Baltagului” și află dacă ai câștigat!
PASUL 4

PASUL 4

Dacă ai fost extras la tragerea la sorți vei fi sunat pentru a confirma premiul. Pentru validare, trebuie să trimiți prin Whatsapp la numărul 0756.067.720 sau prin email la adresa client@afimarket.ro o poză cu bonul fiscal sau factura cu care te-ai înscris în promoție.
PASUL 5

PASUL 5

Dacă nu poți confirma achiziția cu bonul fiscal sau factura înscrise în promoție, câștigul va fi invalidat iar premiul va reveni următorului câștigător (dintre rezerve.)

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici