Politica de retur

RETURNAREA PRODUSELOR

In functie de natura produselor, orice client persoana fizica (consumator) are dreptul sa notifice în scris AFI INTEGRATE DISTRIBUTION S.R.L. că dorește denunțarea contractului de vânzare – cumpărare a produsului/produselor comandat/comandate, fără ca acest lucru sa dea naștere la penalități si fără a fi necesara invocarea vreunui motiv, cu condiția ca denunțarea sa se producă in termen de maxim 14 zile lucrătoare de la livrarea comenzii.

Clientul va suporta cheltuielile directe de returnare ale produselor cumparate de la AFI INTEGRATE DISTRIBUTION S.R.L..

Pentru produsele returnate care prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, etc. AFI INTEGRATE DISTRIBUTION S.R.L.va avea dreptul de a alege dacă acceptă sau nu returnarea sau daca diminueaza suma returnata, proportional cu deficienta constatata la returnare. Renunțarea la contract și restituirea produsului se va face în conformitate cu prevederile OUG 34/2014.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, AFI INTEGRATE DISTRIBUTION S.R.L. va rambursa contravaloarea acestuia in cel mult 14 de zile de la primirea produselor, cu exceptia cazului in care se constata ca produsul returnat prezinta lipsuri, deficiente, deteriorari, etc, situatie in care pretul se va reduce proportional.

Denunțarea contractului in mod repetat, fara justificare reala, va putea fi considerata un abuz.

In orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeași stare, sigilate, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si împreuna cu toate documentele care l-au însoțit (factura, bon fiscal sau alte documente), aceste conditii fiind cumulative, lipsa uneia dand dreptul furnizorului de a refuza returnarea si restituirea pretului.

Acele produse la care producatorul impune conditii speciale de depozitare NU vor fi acceptate pentru returnare de catre AFI INTEGRATE DISTRIBUTION S.R.L., in conformitate cu OUG 34/2014 Art. 16 Lit. d).

Prevederile prezentului capitol se completează cu dispozițiile O.G. 34/2014, in cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

FORMULAR DE RETUR