Cum comand?

Poți comanda online produsele dorite direct de pe afimarket.ro, parcurgând următorii pași:

  1. Intră pe pagina produsului preferat, selectează cantitatea dorită și apasă butonul ADAUGĂ ÎN COȘ. Dacă vrei să achiziționezi și alte produse, urmează aceeași pași.
  2. Pentru a vedea toate produsele din coșul tău apasă butonul VEZI COȘ. Poți să modifici cantitățile produselor și în pagina de coș, apoi trebuie să confirmi modificările prin apăsarea butonului „Validează modificări”. Dacă deții un voucher (urmare a unei campanii de promovare punctuale), poți introduce codul în căsuța specificată. Suma de plată pentru valoarea produselor este specificată la rubrica Subtotal. La valoarea totală a comenzii se adaugă costurile de expediere, care vor fi calculate după ce furnizezi adresa de livrare.
  3. Prin apăsarea butonului CONTINUĂ vei fi direcționat în pagina de cumpărare. Aici introduci datele de facturare (câmpurile marcate cu * sunt obligatorii). Dacă vrei să livrezi comanda la o altă adresă decât cea de facturare, bifează caseta de lângă mesajul „LIVREZI LA O ALTĂ ADRESĂ?”. Tot în această pagină ai un sumar cu produsele comandate și costurile de livrare. Nu uita să citești termenii și condițiile și să bifezi căsuța înainte de a plasa comanda.
  4. Apasă butonul Plasează comanda și gata... În scurt timp vei primi un e-mail de confirmare a comenzii tale.